Kedves Ügyfelünk!

Ön a Szegedi Közlekedési Kft. parkolási üzletágának elektronikus bérletvásárlás oldalát látja.

Bérletvásárlás esetén:

Ezt a szolgáltatást kizárólag a Közönségkapcsolati Iroda által regisztrált autósok vehetik igénybe 2017.01.01-től. Az előzetes regisztrációhoz a gépjármű tulajdonosának / üzembentartójának adataira, a gépjármű adataira, valamint az adott bérlet-típushoz szükséges okmányok benyújtására van szükség.

A regisztráció kezdeményezésére elektronikus úton a https://e-berlet.szkt.hu/regisztracio webes felületen; illetve személyesen ügyfélszolgálatunkon van lehetőség 2016.12.10-től.

Regisztrált autó az, amelynek regisztrációját az ügyfélszolgálati iroda visszaigazolta. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a bölcsőde, óvoda és általános iskolák előtti várakozóhelyre érvényes kedvezményes parkolóbérlet, illetve a házi-, gyermek- és fogorvosok kedvezményes parkolóbérlete ezen az oldalon nem elérhető.

Sárga-, kék-, lila zónára érvényes Napijegyvásárlás:

Ez a szolgáltatás regisztráció nélkül is igénybe vehető, számla kiállítását nem igénylő vásárlás esetén ajánljuk. Azon Ügyfelek számára, akik vásárlásukról számlát igényelnek a regisztráció kötelező. A regisztráció kezdeményezésére elektronikus úton a https://e-berlet.szkt.hu/regisztracio webes felületen; illetve személyesen ügyfélszolgálatunkon van lehetőség. Regisztrált autó az, amelynek regisztrációját az ügyfélszolgálati iroda visszaigazolta.

Kérjük, hogy a belépéshez szíveskedjen megadni a rendszámot kötőjel nélkül (pl. ABC123).

Az oldal helyes működéséhez az alábbi böngészők legfrissebb verzióját ajánljuk:

Az oldalon sütiket használunk, amiket engedélyezni kell a böngészőben.
Ennek leírását az alábbi linken találja: Nem tud belépni?